Nieuws uit de praktijk

Helmie Groennieuws, praktijknieuws

Leon Verest is sinds 1 januari 2023 niet meer werkzaam in onze praktijk. Hij gaat iets heel anders doen en maakt zich op om zijn eerste seizoen te draaien in zijn Franse B&B met zijn echtgenoot. We wensen hem alle geluk in zijn nieuwe avontuur en weten dat het een groot succes zal gaan worden.

Wij gaan door met de zorg voor onze patiënten met een iets andere manier van werken dan u van ons gewend bent. Anne Mieke Achterhuis blijft als praktijkhouder het vaste gezicht in de praktijk. Twee vaste huisartsen gaan alle  op dagelijkse basis begeleiden. Dokter Achterhuis gaat op de achtergrond een coördinerende rol spelen. Wat hetzelfde blijft is ons vast team geweldige doktersassistenten,  huisarts in opleiding, onze physician assistant en de praktijkondersteuners.
Verder gaan we meer gebruik maken van zorg op afstand (e-consulten, video- en telefonische consulten), en zullen we nieuw zorgpersoneel blijven opleiden, met het oog op de toekomst.
Oudere en kwetsbare patiënten krijgen een vaste behandelaar. Bij lopende trajecten proberen we ook zoveel mogelijk voor een vaste behandelaar te zorgen. Op deze manier blijven we u persoonlijke en kwalitatief goede zorg bieden.