Patiënten informatie

De praktijk biedt alleen spreekuur op afspraak. U heeft ook de mogelijkheid om afspraken in te plannen via onze online agenda (zie onze homepage) of via de assistent. Op deze manier blijven we kwalitatief goede en laagdrempelige huisartsenzorg leveren, met de mogelijkheid om naar uw huisarts te gaan wanneer u dat wilt.

Heeft u een vraag waarvoor u niet naar het spreekuur hoeft te komen, maar wilt u wel met de huisarts overleggen? Maak dan gebruik van het eConsult. U kunt ook na overleg foto's opsturen via praktijk.rivierenbuurt@ezorg.nl, van bijvoorbeeld kleine huidplekjes. Indien nodig kan de dermatoloog dan om advies gevraagd worden.

Affiniteit met creatieve beroepen

Beide huisartsen hebben affiniteit met creatieve beroepen en zetten zich graag hiervoor in. Zij hebben de ervaring en de mogelijkheid om flexibel te werken en tot buiten de grenzen van de dagelijkse geneeskunde mee te denken, op zoek naar oplossingen voor (niet-)alledaagse klachten en problemen.

Toneelmakers, acteurs, zangers, en andere creatieve beroepen zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te informeren naar onze dienstverlening op dit gebied.

Patiëntenstop

We hebben op dit moment ons maximaal aantal patiënten bereikt. Als u onlangs in de buurt bent komen wonen (1078 of 1079) en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg.

Reizigersadvies
Gaat u een (verre) reis maken, bijv naar Turkije, Marokko of een andere exotische bestemming? Dan heeft u wellicht extra vaccinaties nodig. Wij kunnen u adviseren. Op www.reisprik.nl kunt u zich hiervoor aanmelden bij onze praktijk.
Extra diensten

De zorg verandert. Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts.

Lees verder →

Privacy reglement

Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk.

De privacywet (de Algemene verordening gegevensbescherming) versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal (de assistente kan dit voor u aanvragen).

Lees verder →