Welkom

Op dit moment is beperkt ruimte voor nieuwe patiënten. Als u onlangs in ons postcodegebied (1078, 1079) bent komen wonen kunt u ons een email sturen met het verzoek u in te schrijven (pm.rivierenbuurt@ezorg.nl). Als u al een huisarts in ons postcodegebied heeft schrijven we u niet zonder overleg in. Is uw partner al ingeschreven in de praktijk? Neem dan ook contact op voor de inschrijving.

Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt is een kleine huisartsenpraktijk met een duidelijke ideologie. Onze visie richt zich op kleinschaligheid en  zorg in de buurt. We maken ons sterk voor laagdrempelige en kwalitatief goede zorg, zoals de huisartsenzorg volgens ons zou moeten zijn.

We  zijn  onderdeel van de samenwerkende huisartsenpraktijken gevestigd in Amsterdam-Zuid, Zorg in Zuid.

We zijn in het bezit van het NHG-(kwaliteits) keurmerk en zijn op werkdagen geopend van 8.00 - 17.00 uur.

Maak online een afspraak voor een e-consult of bekijk een uitslag via ons patiëntenportaal. Kijk bij praktijknieuws voor meer informatie over het gebruik van dit portaal.

 Een aantal mensen die wel op onze praktijkfoto's staan werken niet meer in de praktijk. Toch vinden we de foto's zo mooi dat we ze nog even laten staan totdat we een nieuw idee voor nieuwe foto's met het nieuwe team hebben. Suggesties welkom!

Praktijkinformatie

Openingstijden

ma t/m vrij 8.00 - 17.00 uur

spoed:
020 662 8636 keuze 1

Spreekuur

 bel de assistente 020 662 8636 keuze 3

of maak online een aanvraag voor

een e-consult.

Heeft u een klacht?

Adres

Waalstraat 58
1078 BX Amsterdam

praktijk.rivierenbuurt@ezorg.nl

telefoon: 020 662 8636

Receptenlijn

020 662 8636 keuze 2

Uitgebreide praktijkinformatie

Praktijknieuws

Gebruik patientenportaal

Patiënteninformatie

Affiniteit met creatieve beroepen

Beide huisartsen hebben affiniteit met creatieve beroepen en zetten zich graag hiervoor in. Zij hebben de ervaring en de mogelijkheid om flexibel te werken en tot buiten de grenzen van de dagelijkse geneeskunde mee te denken, op zoek naar oplossingen voor (niet-)alledaagse klachten en problemen.

Toneelmakers, acteurs, zangers, en andere creatieve beroepen zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te informeren naar onze dienstverlening op dit gebied.

Patiëntenstop
We hebben op dit moment ons maximaal aantal patiënten bereikt. Als u onlangs in de buurt bent komen wonen (1078 of 1079) en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg.
Extra diensten

De zorg verandert. Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts.

Lees verder →

LHBTI+ vriendelijke praktijk

Je huisarts is je eerste aanspreekpunt voor alles wat met je gezondheid te maken heeft. Openheid en diversiteit zijn voor ons heel belangrijk. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Je bent bij ons van harte welkom. Dus ook voor vragen rondom coming-out, seksualiteit, hiv en soa's. Wij schrijven ook PrEP voor.

Wij onderschrijven het statement LHBTI+ vriendelijke artsen van RozeinWit, kijk hier voor de volledige tekst.

Reizigersadvies
Gaat u een (verre) reis maken, bijv naar Turkije, Marokko of een andere exotische bestemming? Dan heeft u wellicht extra vaccinaties nodig. Wij kunnen u adviseren. Op www.reisprik.nl kunt u zich hiervoor aanmelden bij onze praktijk.
Privacy reglement

Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk.

De privacywet (de Algemene verordening gegevensbescherming) versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal (de assistente kan dit voor u aanvragen).

Lees verder →