Welkom

Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe patiënten.

U kunt zich in ons postcodegebied nog inschrijven bij een aantal andere praktijken. Kijk daarvoor online op zorgzoeker . Wilt u liever wachten tot er weer plaats is? Stuur dan een mail naar pm.rivierenbuurt@ezorg.nl.  Is uw partner al ingeschreven in de praktijk? Neem dan contact op voor de inschrijving.

Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt richt zich op kleinschaligheid, zorg in de buurt en kwalitatief goede zorg. We zijn een hecht team en proberen samen onze patienten van kwalitatief goede zorg op het juiste moment te voorzien.

We  zijn elke werkdag geopend van 8.00 - 17.00 uur. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor een e consult of om een recept aan te vragen.

De assistenbalie is open van 8.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

U kunt online een afspraak maken via het patientenportaal of ons bellen tussen 08.00 tot 11.00 uur. Voor uitslagen kunt u kijken in uw portaal of ons bellen van 14.00 tot 16.30 uur. U kunt ons 24 uur per dag een e-consult sturen. Komt u er niet uit? Vraag ons om hulp.

Wilt u weten of u een afspraak moet maken? Doorloop dan eerst de vragen door op de blauwe knop hieronder te drukken.

Meteen weten of u naar de dokter moet?Bepaal dit eerst zelf binnen 1 minuut. U krijgt meteen advies

 Een aantal mensen die wel op onze praktijkfoto's staan werken niet meer in de praktijk. Toch vinden we de foto's zo mooi dat we ze nog even laten staan totdat we een nieuw idee voor nieuwe foto's met het nieuwe team hebben. Suggesties welkom!

Praktijkinformatie

Openingstijden

spoed:
020 662 8636 keuze 1

ma t/m vrij 8.00 - 17.00 uur

assistentbalie: 8.00 tot 11.00 en van 14.00 tot 16.30 uur

Spreekuur

 bel de assistente 020 662 8636 keuze 3

of maak online een aanvraag voor

een e-consult.

Heeft u een klacht?

Adres

Waalstraat 58
1078 BX Amsterdam

praktijk.rivierenbuurt@ezorg.nl

telefoon: 020 662 8636

Receptenlijn

020 662 8636 keuze 2

Uitgebreide praktijkinformatie

Praktijknieuws

Gebruik patientenportaal

Patiënteninformatie

Affiniteit met creatieve beroepen

Beide huisartsen hebben affiniteit met creatieve beroepen en zetten zich graag hiervoor in. Zij hebben de ervaring en de mogelijkheid om flexibel te werken en tot buiten de grenzen van de dagelijkse geneeskunde mee te denken, op zoek naar oplossingen voor (niet-)alledaagse klachten en problemen.

Toneelmakers, acteurs, zangers, en andere creatieve beroepen zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te informeren naar onze dienstverlening op dit gebied.

Patiëntenstop
We hebben op dit moment ons maximaal aantal patiënten bereikt. Als u onlangs in de buurt bent komen wonen (1078 of 1079) en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg.
Extra diensten

De zorg verandert. Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts.

Lees verder →

LHBTI+ vriendelijke praktijk

Je huisarts is je eerste aanspreekpunt voor alles wat met je gezondheid te maken heeft. Openheid en diversiteit zijn voor ons heel belangrijk. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Je bent bij ons van harte welkom. Dus ook voor vragen rondom coming-out, seksualiteit, hiv en soa's. Wij schrijven ook PrEP voor.

Wij onderschrijven het statement LHBTI+ vriendelijke artsen van RozeinWit, kijk hier voor de volledige tekst.

Reizigersadvies
Gaat u een (verre) reis maken, bijv naar Turkije, Marokko of een andere exotische bestemming? Dan heeft u wellicht extra vaccinaties nodig. Wij kunnen u adviseren. Op www.reisprik.nl kunt u zich hiervoor aanmelden bij onze praktijk.
Privacy reglement

Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk.

De privacywet (de Algemene verordening gegevensbescherming) versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal (de assistente kan dit voor u aanvragen).

Lees verder →